Zoom 18 Assen

6 dagen in de week geopend

06 30 337 444

6 dagen in de week bereikbaar

Ondervloeren

Ondervloeren

Als je bij ons een mooie vloer hebt uitgekozen, ben je er nog niet, je moet namelijk nog een ondervloer kiezen. En daar bestaan er bij ons heel wat van. Welke ondervloer je moet hebben, hangt van verschillende dingen af:

  • Het soort vloer dat je gaat (laten) leggen;
  • De (staat van de) constructievloer;
  • De eisen die je nog meer stelt aan een ondervloer.

Wat dat laatste betreft, soms eist een vereniging van huiseigenaren of de woningbouwvereniging een goede geluidsisolerende ondervloer. Dat gebeurt regelmatig voor bovenwoningen en appartementen.

Soms ook moet een ondervloer andere eigenschappen hebben, zoals een vocht-isolerende,10Decibel geluidsdempende of brandvertragende werking

Ondervloer voor een laminaatvloer
Voor een laminaatvloer – met of zonder kliksysteem – is de keuze bij ons groot wat betreft de ondervloer. Er bestaan veel verschillende soorten, sommige op rol, andere als plaatmateriaal. Laminaat en PVC Assen heeft zowel platen als folie op een rol. Onze medewerkers in de showroom helpen je graag met de juiste keuze en advies temaken.

Ondervloer voor vloerverwarming
Als je vloerverwarming hebt of krijgt, zul je een aantal keuzes moeten maken. Niet elke ondervloer is even geschikt voor vloerverwarming.

Advies nodig of niet gevonden wat u zocht?

Mogelijk kunnen wij u toch verder helpen. Wij staan u graag te woord via:

Laminaat en PVC Assen - Uw vloeren specialist!

20% extra
Kasskorting

Gelasta belakos
Ambiant
VTwonen
Floorlife
In onze showroom

Deze korting is geldig tot eind dit jaar